måndag 23 februari 2009

Måndag *suck*


Det är väl iof aldrig kul med måndagar.. Men dagen har varit fruktansvärt tråkig o händelselös..

Vatten-ledningarna i stallet har tinat nu, lika spännande varje gång o se hur många ställen som frusit sönder och hitta stallgången under vatten.. Idag var det stora stallets tur, nya kranen som är ditsatt för en månad sen hade spruckit och läckt ut i stallgången = ett par hundra liter i Karmosés box.. På eftermiddagen small ett rör i ridhuset också.. vet dock inte hur mkt "skada" det hann bli.. Johan o Git var rådiga och hade fixat själva så jag slapp gå ner där. Kollade även av skadorna på högen med lindor som rullat runt i den trasiga tvättmaskinen i över ett dygn -inte vackra.. Fan också, mina nya gråa lindor! Och tävlingslindorna såg inte helt roliga ut heller.. *fuckfuckfuck*

Enda ljuspunkten på dagen var ridpasset på Rio, han var riktigt duktig och lösgjord idag. tror jag har hittat ytterligare en knapp på honom nu. Har spanat lite mer på tävlingar och åresdebuten lutar mot slutet av mars. Så nu ska det tränas ryggningar, förvänd galopp och travökningar!

Rio fick även ett bad idag så han gick från piss-gul till skimmel. Preparerade hela honom med 7-day-mud-away och pälsglans! nåde honom om han är annat än grå eller vit imorn!

Imorn väntar ett besök hos gyn, på onsdag är det milo-sim och på fredag är det tandläkaren.. rolig vecka va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar